Kirje 2

Hei LaParkin väki!

Sama puheenaihe jatkuu vaan. Nimittäin korona. Mutta ei pidä lannistua. Olkaa aktiivisia sitten kun oma vuoro rokotuksissa koittaa, niin saadaan mahdollisimman nopeasti suoja yhdistykselle, niin päästään oman väen kesken kokoontumaan. Parkki on riskiryhmässä 2, eli sen ajankohdan pitäisi olla käsillä melko pian. Oma veikkaus on huhti-toukokuussa.

Sitten vähän jäsenasiaa. Yhdistyksessä on 88 jäsentä tällä hetkellä. Se on juuri sellainen määrä, että pää pysyy pinnalla. Aktiivisia porukasta on hieman yli kolmekymmentä. Heitänkin tässä palloa vähän eteenpäin ja kysyn, että miten saadaan jäsenmäärää kasvatettua? Siinä hyvä kysymys, johon vastausta ei voi suoraan sanoa. Totuus on se, että jäsenkatoa on tällä hetkellä lähes joka yhdistyksessä. Yhdistystoiminta ei kiinnosta ihmisiä. Vaikka vein tässä alkuvuodesta esitteitä keskussairaalaan ja keskustelin hoitohenkilökunnan kanssa siitä, että he antavat esitteen ensimmäisten käyntien yhteydessä, ei alkuvuonna ole uusia jäseniä ilmoittautunut. Olisiko Teillä jotain hyvää ideaa. Tietopäivä järjestetään syksyllä, jossa aihetta tehdään tutuksi, mutta kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita.

Yhdistyksen liikuntavälineet on nyt luetteloitu ja ne siirtyvät Maaliskuun aikana Heikki Karhun hoitoon. Niitä saa jäsenet lainata ilmaiseksi. Ottakaa yhteys Heikkiin, kun tarvetta ilmenee.

Koittakaa jaksaa ja muistakaa käyttää maskia aina, kun liikutte kodin ulkopuolella ja desinfioikaa käsiä mennen tullen. Ohuet suojakäsineet on myös kova juttu. Brittimuunnos ei ole leikin asia.

Hyvää Kevättä!

Jarmo