Kirje 1

Hyvät LaParkkilaiset!

Aluksi täytyy todeta, että tuo koronavitsaus ei ole vieläkään hellittänyt otettaan. Meidän kaikkien tulee olla entistä varovaisempia ja muistaa pestä käsiä aina, kun se on mahdollista. Ohjetta kahden metrin turvavälistä sekä kasvosuojuksen käyttöä kaikissa julkisissa sisätiloissa, mukaan lukien linja-autot, on myös edelleen syytä noudattaa. On oltava huolellinen ja tarkka. Vain näillä konsteilla pystymme hillitsemään koronan leviämistä, kun muistamme, että kaikki meistä saattaa olla taudin kantajia.

Vaikka tilanne on huolestuttava, meidän ei auta vaipua synkkyyteen. Voimme edelleen harrastaa ulkoliikuntaa mielin määrin. Itse kävin viimeksi lauantaina vaimon kanssa Linnaistensuolla kuuntelemassa hiljaisuutta. Vain muutama korppi tervehti kävelijötä tutulla kraa kraa huudollaan. Aurinko paistoi ja kuuma glögi maistui erinomaiselta taukopaikalla. Toinen mahdollisuus harrastaa on osallistua skype-ryhmäkeskusteluun torstaisin klo 17 ja vaihtaa siellä ajatuksia. Sähköpostiisi on lähetetty linkki tuohon virtuaaliseen tapaamiseen. Kolmas tapa on ”äly-kännykässä” pyörivä WhatsApp aplikaatio, jossa on tällä hetkellä 33 jäsentä mukana. Sinne voi laittaa kuvia ja mietteitä ja niitä saa vapaasti kommentoida. On kiva seurata tuotakin sosiaalista kanavaa. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, jos haluat mukaan.

Keskustelimme hallituksen kokouksessa tulevasta ja päädyimme siihen ratkaisuun, että perumme kaikki tammikuun tapahtumat ja seuraamme tilannetta, josko helmikuussa voisi jo jotain aktiviteettia olla. Tämän hetkinen kokoontumisrajoitus on vedetty yhteiskunnan taholta kymmeneen henkeen, joten mm. kuukausitapaamista ja lauleloita ei voida järjestää. Mikäli helpotusta tulee jo helmikuussa, niin kasvosuojat on kuitenkin muistettava pitää sisätiloissa olevissa tapahtumissa.

Tiedotuskanavamme on tämä sivusto https://lapark.fi , jota seuraamalla pysyt tietosena mitä ja missä tapahtuu. Uskotaan siihen, että rokotukset saadaan kiihtyvällä tavalla käyntiin ja suoja meille kansalaisille sellaiseksi, että voimme taas alkaa harrastaa viime vuonna hankituilla pelivälineillä liikuntaa ja kokoontua vähän isommalla porukalla yhteen.

 

Hyvää kevättalvea!

Jarmo Kostiainen

puheenjohtaja

Leave a Comment