Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Paula

11.07.2019 20:02
Hei Ville,
Kiitos kommentistasi.
Liiton kanssa olemme yhteistyössä ja liiton Tampereen järjestösuunnittelija Lyyli tulee mukaan suunnittelupäivään. Turun järj.suunn. Milla olisi vetänyt päivän, mutta hän vaihtaa työnantajaa eikä pääse.
Ei ole tarkoitus sooloilla ja tietääkseni järj.suunn. paikka laitetaan hakuun vasta syksyllä, joten hän ei ehdi mitenkään aloittaa syyskuussa.

Jos liitto tai joku muu on tästä pahoittanut mielensä, niin toivon suoraa yhteydenottoa minuun.
Paula Anttila

Nimi: Ville

08.07.2019 13:21
Onko Liitto pyytäny Laparkkia hoitamaan suunittelutapaamisen? Empä usko, koska se on syyskuussa alottavan Liiton työntekijän työtä. Muut parkkisyhdistykset ymmärtävät, että Liiton kanssa ollaan yhteistyössä eikä Liiton varpaille astuta. sooloilusta ei hyvä seuraa kellekkään.

Nimi: Paula Anttila

27.11.2018 17:06
Hei Riitta,
Kiitti
Olet ihan oikeassa.

Nimi: Riitta Hiltunen

18.11.2018 16:26
LaPark on selviytynyt hienosti tähän päivään. Toimintaa on ,jokaiselle jotakin. Tämä kaikki on vaatinut ja vaatii edelleenkin paljon työtä. Muistattehan jakaa tehtäviä ja vastuunkantoa? Hyväkin systeemi kaatuu jos on liian paljon kuormitusta samojen ihmisten vastuulla. Aina on muistettava että sairaus nakertaa ja uuvuttaa myös meitä "hyväkuntoisen" näköisiä parkkislaisia.Yhdessä kuitenkin saamme paljon aikaan, LaPark on siinä onnistunut hyvin. Onnea ja voimia eteenkin päin!

Nimi: Paula Anttila

17.10.2018 13:37
Kiitos Jyrki,
positiivinen palaute piristää aina mieltä

Nimi: Jyrki Caselius

14.10.2018 08:29
Päijät-Hämeen Parkinsonyhdistyksen ja LaParkin välisistä asioista ei ole kuulunut aikoihin.
Iloisena olen huomannut, että LaParkin toiminta senkun aktivoituu ja paranee. Voi kun täälläkin olisi noin paljon ja noin laadukasta Parkinson toimintaa.
Toivon kaikkea hyvää Lahteen.

Jyrki

Nimi: Paula

08.12.2017 08:31
Kiitos Seppo, oli kiva tutustua sinuun, olikohan se 2015 ParDyssa Salossa?

Nimi: Seppo Nieminen

04.12.2017 03:05
Positiivisia elämyksiä
Vuoden tapahtumapalkinnon saa ParDy tapahtuma Pajulahdessa ja sen loistavasti järjestänyt LaPark kerho.Lisäksi kerho saa vuoden erikoispalkinnon taistelustaan kateutta vastaan, rehdistä avoimesta toiminnastaan olemassa olonsa puolesta.
ParDy tapahtumalle muutoinkin iso plussa ja jälkikäteen vielä Joensuuhun josta minä ParDy taipaleeni aloitin ja joka jäi positiivisena tapahtumana mieleeni. Se sai minut mukaan tähän iloisten parkkisten joukkoon jossa huumorilla ja yhteen hiileen puhaltamisella saadaan paljon aikaiseksi. Toivottavasti jatkoa seuraa.

Nimi: Paula

30.11.2017 08:25
Erityiskiitos Timolle ja Martille kirjasalongin pitämisestä kerhomme tukemiseksi
Kiva tietää, että saamme tukea ja kannustusta.
Paula

Nimi: Timo Montonen
Kotisivut: http://https://timomontonen.jimdo.com//

03.11.2017 11:56
IN HONOUR OF LaPark!
KIRJASALONGISSA LEPPÄNEN / MONTONEN / SOLLO
Oivan Kirjasalongissa uusimpia kirjojaan esittelevät harmaat eminenssit Martti Leppänen ja Timo Montonen. Vierailevana kirjailijana Eeva Sollo.
Leppäsen toinen kirja tulee painolämpimänä julkkareihinsa. Ollaan ihmisiksi saa jatkoa.
Eeva Sollo (Lahti) on julkaissut teokset Sivujuonteena Parkinson ja WÄY.
Kirjailijat lukevat näytteitä kirjoistaan ja alustavat keskustelua, jota siivittää tarjoilu tyyliin kuohuviiniä ja vaahtokarkkia. Tilaisuus on maksuton.
Aika:
Perjantaina 17.11.2017 klo 17.00–19.00
Paikka:
Uudenmaan Parkinson-yhdistyksen tilat, Paciuksenkaari 8 B 18, Helsinki, Pikkuhuopalahti (sisäänkäynti Paciuksenkaaren ja Maakujan kulmassa).
Oivan Kirjasalonki on tällä kertaa Lahdessa toimivan LaPark-kerhon tukitilaisuus. Haluamme kiinnittää järjestökentän huomion kerhoissa syntyvään sosiaaliseen ja emotionaaliseen toimintaan, joka auttaa vertaistuellisesti sopeutumaan sairauden tuomiin elämänmuutoksiin.
TERVETULOA!

Nimi: Anja Laitinen

27.10.2017 12:41
Ei yhdistyksen puheenjohtaja voi yksin päättää erottamisesta. Hän on ilmeisesti ilmoittanut hallituksen tekemästä ratkaisusta.

Nimi: Tiina Airaksinen

25.10.2017 19:33
Valitettava päätös LaParkin osalta. Se ei luo luottamusta vaan hämmentää ja suututtaa.

Nimi: Jari Hämäläinen

25.10.2017 13:23
Uskomatonta vaiko totta!!!
En ole aikoihin kuullut valtakunnallisesti positiivista palautetta kuin muutamasta kerhosta - ja LaPark kuuluu niihin. Hienoa toimintaa!! Koko toiminnan perusajatus jäsenistön hyväksi tekemisestä loistaa LaParkin toiminnoissa, mukaanlukien kesän ParDy-tapahtuma.
Jos asia jää tähän, kyseessä on oikeusmurha. Uskon kuitenkin, että Parkinson-liitto ja liittohallitus ottaa asiaan kantaa ja oikeus tapahtuu.
Tsemppiä taisteluunne!! Olemme henkisesti tukenanne.

Nimi: Anne-Mari Ruohisto

25.10.2017 12:07
En ole kerhon jäsen, mutta olen sivusta ilolla seurannut sen aktiivista toimintaa. En tiedä, mitä on yhdistyksenne päätöksen taustalla, mutta kovin kummalliselta asia kuullostaa varsinkin, kun perustelut puuttuvat. Älkää lannistuko kuitenkaan, vaatikaa selvitys! On todella harmillista, että voimavaroja pitää tuhlata tällaiseen. Silti - pitäkää positiivinen mieli yllä ja jatkakaa upeaa toimintaanne!

Nimi: Marja Vierula

25.10.2017 11:48
Onpa merkillistä toimintaa Parkinson -yhdistyksen puolelta. Älkää kuitenkaan antako periksi. Kuten Martti sanoi, sääntökirja esille ja hommiin. Ehkä on viisasta pysyä yhdistyksessä ja vaatia oikeutta virallisia kanavia pitkin. Eroaminenhan on voitto näille pikkusieluille.

Nimi: Virpi Kalliola

25.10.2017 09:12
Olen ollut perustammassa Oliviaa Turussa ja kaksi vanhaa herraa (rauha heidän sielulleen) kyseli joka vuosikokouksessa Olivian olemassa olosta. Toinen herroista sanoi erään kokouksen jälkeen: minä vaan kiusasin sinua. Tosiasiahan on että nämä jakaa yhdistyksen vähäisiä voimavaroja, mutta erottaminen ei ole ratkaisu vaan yhteistyö. Kyllähän nytkin Olivia järjestää omia juttujaan, mutta eihän se ole meiltä poiskaan. Yhteinen yhdistys, yhteistyö ja suvaitsevaisuus.

Nimi: Paula Anttila

25.10.2017 08:26
Kiitos kannustuksesta.
Tämän asian johdosta erosin eilen Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistyksestä.

Nimi: Martti Leppänen

24.10.2017 23:56
Parkinson-yhteisön maine menee, jos tällaista katsellaan sivusta. Aika ja energia menevät yhteisen hyvän sijaan henkilökohtaisten mieltymysten edistämiseen. LaPark on toiminut esimerkillisesti mm. ParDy 2017 järjestelyissä. Toivon, ettei sen työtä tukahduteta. Sääntökirja esiin ja hommiin.
Martti Leppänen

Nimi: Jyrki Caselius

24.10.2017 18:39
Täyttä asiaa kirjoitat Timo.
Vähän sivusta seuranneena tuntuu käsittämättömältä.
Miten Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistys voi kohdella nuorten kerhoaan näin. LaPark on kaikin tavoin esimerkillinen ja aktiivinen kerho jolla on paljon toimintaa.
Yhdistys ei tue kerhoaan mitenkään. Jospa ongelman julkaiseminen auttaa sovun löytämisessä.

Nimi: Timo Montonen
Kotisivut: http://https://timomontonen.jimdo.com//

24.10.2017 15:56
#EqualLaPark Vaadin LaParkille tasa-arvoista kohtelua muiden Parkinson-kerhojen kanssa. Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistyksen puheenjohtaja Matti Ruokolainen on ilmoittanut yhdistyksen hallituksen päättäneen, ettei neljä vuotta aktiivisesti toiminut LaPark ole yhdistyksen kerho. Ilmoitus tuli yllättäen eikä erottamista ole perusteltu asiallisesti. Parkinsonin tauti on parantumaton, etenevä liikehäiriösairaus, joka ajan kuluessa invalidisoi pahasti. Kerhotoiminta auttaa sopeutumaan muuttuvaan elämään. On käsittämätöntä, että Parkinson-yhdistyksen hallitus suhtautuu oman yhdistyksen jäsenten toimintaan vihamielisesti.

Nimi: Eeva Sollo, LaPark kerho

01.09.2017 12:04
Wow, ihan tottako joku joskus lukee näitä! Hienoa.

Nimi: Kristian

29.08.2017 02:29
Piipahdin täälläkin ja vastin keskustelufoorumilla 3 vuotta vanhaan ketjuun ihan periaateesta - kaiku vastaa kunhan ääni eli viesti kohtaa seinän. Kesti tovin, mutta vastasi.

Nimi: Eeva

27.04.2017 12:47
Kiitos, Jukka. On muistoja ja muistijälki.